Het Kattenkabinet

Een bijzondere eer voor onze cursiste Ineke Snoek, die met haar “Bastet”, hangt in het museum in Amsterdam: “Het Kattenkabinet”.
Herengracht 497, 1017 BT Amsterdam

Woensdag 15 april 2015 ben ik met m’n vriendin naar het museum Het Kattenkabinet gegaan om de ”Bastet”, die ik had geschilderd op een van de lessen van Essa(Eerste Soester Schilders Atelier), te signeren. We zijn heel vriendelijk ontvangen in het Kattenkabinet en kregen nog een mooi boek over het museum van Bob Meyer.

P1080934 P1080935Hierbij een foto van het ”signeren” en één die ik maakte van de kat. Het Kattenkabinet is gevestigd in een mooi grachtenpand aan de Heerengracht. Op Google kan je het zien, erg interessant. Om te mogen hangen tussen al die mooie schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerken vind ik een hele eer! Er komt nu nog een lijst omheen en dan krijgt het een plaatsje. Ik krijg een mailtje, wanneer dat is, dan ga ik er nog een keertje met mijn man Jan naar toe! Dan maak ik nog een foto waar m’n Bastet hangt en die zal ik jullie t.z.t ook sturen.
Hartelijke groetjes, een tevreden Ineke.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Reacties cursisten. Bookmark de permalink.